blue nijmegen kamers
 • Kamers

  blue-room-3
  blue-room-4
  blue-room-5
  Blue-room-1
  blue-room-2

  Small double

  Een kamer boeken in Nijmegen? De small double rooms zijn compact, compleet en comfortabel. De kameroppervlakte varieert van 12 tot 17 vierkante meter. Elke kamer heeft airconditioning, een queensize bed, rainfall shower, Smart-TV met satellietkanalen, gratis high speed WiFi, start-up Illy koffie & Dammann Frères thee. De kamers hebben een hoog plafond dat het slimme design een extra dimensie geeft. Een aantal small double rooms heeft een balkon (niet reserveerbaar). De kamers zijn bereikbaar met lift en trap. Prijzen zijn inclusief ontbijt (breakfast-to-go of op de kamer).

  BOOK NOW

  blue-room-plus-3
  blue-room-plus-2
  blue-room-plus-4
  blue-room-plus-1
  blue-room-plus-5

  Standard double

  Blue heeft de stijlvolste hotelkamers van Nijmegen. De standard double rooms zijn ruimer dan de small double rooms en even compleet en comfortabel. De kameroppervlakte varieert van 18 tot 24 m2. De helft van de standard double rooms  heeft een balkon (niet reserveerbaar, wel als voorkeursoptie). De kamers hebben airconditioning, kingsize of queensize bed, rainfall shower, Smart-TV met satellietkanalen, gratis high speed WiFi, start-up Illy koffie & Dammann Frères thee. De kamers zijn bereikbaar met lift en trap. Prijzen zijn inclusief ontbijt (breakfast-to-go of op de kamer).

   

  BOOK NOW

  longstay

  Blue heeft één longstay appartement met een kitchenette, walk-in closet, woonkamer, slaapkamer en een eigen ingang en terras. Het appartement heeft een kingsize bed , rainfall shower, Smart-TV met satellietkanalen, free WiFi, Illy koffie & Dammann thee. Dit appartement is te reserveren voor een minimale periode van 5 dagen. Vraag naar de beschikbaarheid en bijzonderheden.

  CONTACT

  manna-slider-A
  manna-slider-B
  manna-slider-C

  Suites in MANNA

  Hotel Blue is familie van hotel MANNA, 30 meter verderop aan de Oranjesingel 2c in Nijmegen. MANNA heeft tien luxe suites: karakteristiek, stijlvol, zeer comfortabel en ruim; van 24 m2 tot 50 m2. De hotelsuites en studio’s hebben alles wat een hotelovernachting tot een belevenis maakt. Ideaal voor een luxe overnachting, een bijzonder weekendje weg of een comfortabel zakelijk verblijf in Nijmegen.

  BOOK NOW