Business & hospitality

Blue geeft hospitality een vaste plek aan de vergadertafel. Er zijn twee ruime conference rooms voor zakelijke meeting, brainstorm, presentatie, sollicitatiegesprekken en office away from office. De conference rooms zijn afgescheiden maar maken wel deel uit van Blue. Dat betekent dat gastvrijheid de norm is: de faciliteiten en verzorging zijn van hoog niveau en naar wens in te richten.

 

 

Alles is mogelijk

Alles is mogelijk. Combineer een vergadering met lunch of diner. Laat een brainstorm volgen door een bijzondere borrel. Trakteer zakelijke relaties op een verblijf in het hotel. Organiseer een receptie, bedrijfsborrel of event. Blue maakt er een belevenis van. We hebben vaste arrangementen en maken graag een afspraak voor een offerte op maat.

 

 

Conference rooms

Twee stijlvolle conference rooms voor 14 personen elk. De ruimtes zijn te combineren. Alle (multimedia) faciliteiten zijn beschikbaar, er is gratis high speed WiFi. Te boeken van 07:00 tot 23:00 uur en in dagdelen. Verzorging op maat en in elke combinatie, met ontbijt, koffie en thee, lunch, borrel, afternoon snack, diner, overnachting. Blue heeft een eigen, besloten parkeerplaats.

Airport service hotel blue taxi service nijmegen
Founding Fathers blue nijmegen exterieur
Taxi
boek een kamer
  • Boek een kamer