Juliette-cosina-2-stellen-aan-de-bar
juliette-cosina-mensen-aan-de-bar
juliette-high-tea-nijmegen

Restaurant, bar & lounge Juliette Nijmegen

Juliette is het prettige gezicht van bar, lounge en restaurant in hotel Blue in Nijmegen. Elke dag van 08:00 uur ’s ochtends tot na middernacht heet Juliette je van harte welkom. Voor ontbijt, koffie of thee met iets lekkers, loungen & lunchen, een luxe high tea, een borrel tussendoor of serieus uit eten met een tafel vol verse, pure, ongecompliceerde gerechten en hapjes. Loop gewoon binnen bij Juliette – restaurant Nijmegen. Reserveren kan, hoeft niet.

 

Pak de krant, je laptop en een kop koffie bij Juliette Salon de Thé & Lounge of neem er de tijd voor met een uitgebreide high tea of cream tea. Huispatissier Roel maakt elke dag verse verrassende zoete en hartige lekkernijen. Restaurant Juliette’s Cosina staat open voor al je wensen: snel een hapje voor een afspraak of de film of uitgebreid tafelen met vrienden en zakelijke relaties. Kies wat je lekker vindt, de menukaart is veelzijdig en verrassend. Uit eten in Nijmegen was nog nooit zo aangenaam flexibel. En Juliette’s Blue Bar is een bar zoals er maar een op de wereld is. Ervaar het zelf. Je gaat absoluut van Juliette houden. En dan is er nog een paar deuren verderop het mooiste Global Food & Fish Restaurant van Nijmegen: MANNA.

Cosinajuliette cosina restaurant nijmegen
Blue BarJuliette's bar
Salon de Thé & Loungehigh tea patisserie nijmegen
 • “Het eten in La Cosina was perfect. Heerlijke en eerlijke hapjes die vers voor je neus worden bereid. Top! Super lekkere wijnen voor een eerlijke prijs. Een absolute aanrader.”

  facebook logo
 • “Lekkere gerechtjes, goede attente bediening en mooie ambiance!

  google logo
 • “Mooie, sfeervolle gelegenheid met vriendelijke bediening. Een High Tea besteld en echt enorm mee verwend. Aanrader. Ik ga me bij Blue sowieso vaker laten verwennen”

  google logo
 • “Mooie menukaart met genoeg keus maar ook weer niet te veel. Mooi in balans. Bediening was uitermate vriendelijk en deskundig. Kortom een absolute aanrader!”

  tripadvisor logo
 • boek een kamer
 • Boek een kamer