Juliette-cosina-2-stellen-aan-de-bar
juliette-cosina-mensen-aan-de-bar
juliette-high-tea-nijmegen

BAR & LOUNGE JULIETTE NIJMEGEN

Welkom bij Juliette, de bar & lounge in hotel Blue Nijmegen. Elke dag van 07.00 uur ’s ochtends tot na middernacht heet Juliette je van harte welkom voor ontbijt, koffie of thee met iets lekkers, loungen & lunchen, een luxe high tea, high-wine, een verrassend aperitief of een uitgebreide borrel met happen. Reserveren is nog even noodzakelijk, maar kan ook ter plekke.

 

Pak de krant, je laptop en een kop koffie bij Juliette’s lounge of neem de tijd voor een uitgebreide high tea of cream tea. Onze huispatissier maakt elke dag verse en verrassende heerlijkheden, zoet en hartig. En Juliette’s Blue Bar is een bar zoals er maar één op de wereld is. Gastvrij, stijlvol & gezellig. Je bent welkom in Juliette’s Blue Bar van woensdag tot en met zondag vanaf 15:00 uur.

 

Menukaart

 

Ervaar het zelf. Je gaat absoluut van Juliette houden. En wil je toch wat uitgebreider dineren of onderduiken in een wereld van vis, zeevruchten en schaal- en schelpdieren? Een paar deuren verderop vind je het mooiste Global Food & Fish Restaurant van Nijmegen: MANNA.

High wine
Blue BarJuliette's bar
Loungehigh tea patisserie nijmegen
Pincho Bar
boek een kamer
  • Boek een kamer