Juliette's Bar
juliette nijmegen bar people
Blue-bar-nijmegen-drinks

Juliette’s Blue Bar Nijmegen

Juliette’s Blue Bar is een bar zoals er maar één op de wereld is. De tegelwand is nu al de meest geselfiede achterwand sinds het vallen van de Berlijnse muur. Maar kijk ook eens naar wat we schenken en serveren. Vele open wijnen, Champagnes, perfecte biertjes van tap en fles, een weelde aan killercocktails. En niet te vergeten de eigen Blue Gin, die wereldkampioen bartender Ivar de Lange en het barteam samen hebben ontworpen.

 

Drankkaart

 

Juliette’s Blue Bar is van woensdag tot en met zondag vanaf 15:00 uur de ideale hang-out om lekker te borrelen of te crashen met vrienden of zakelijke relaties. Een intiem gesprek, een onverwachte ontmoeting met een Nijmeegse schone of een internationale hotelgast, een uitgelaten vrijdagmiddagborrel. Ontmoet, vier, deel en leef!

 

Trek gekregen? Of gewoon zin in iets lekkers? Juliette heeft allerlei heerlijke happen en hapjes. Pinchos, antipasti, kazen, mediterrane hammen en worstsoorten, luxe chips & snacks, gegrilde groenten en nog veel meer. Klaar voor elke craving!

 

Openingstijden Juliette’s Blue Bar Nijmegen

 

Woensdag en donderdag 15.00 – 24.00
Vrijdag en zaterdag 15.00 – 01.00
Zondag 15.00 – 22.00

 

High wine
Loungehigh tea patisserie nijmegen
Pincho Bar
boek een kamer
  • Boek een kamer