High Tea

Op zoek naar een lekkere, bijzondere en luxe high tea in Nijmegen? Bij Juliette’s salon de thé & lounge ben je aan het juiste adres. Neem plaats bij de open haard, lounge op onze  banken of klets gezellig bij aan een van onze tafels. Terwijl je geniet van een lekkere kop thee serveren wij diverse zoete en hartige lekkernijen, vanzelfsprekend elke dag vers bereid. Kom langs en beleef het zelf!

 

Lekkerste high tea van Nijmegen

In Juliette’s salon de thé & lounge serveren we niet zomaar een high tea. Patissier Roel van Holy Sweets staat voor je klaar om jou en je vrienden, familie of zakenrelaties te voorzien van de heerlijkste zoete lekkernijen. Iedere dag bakt Roel verse taartjes, cakes, macarons en al het andere lekkers dat je je maar kunt bedenken. Zeg daar maar eens ‘nee’ tegen. Bij onze high tea heb je keuze uit een uitgebreide selectie aan thee. Meer zin in koffie? Ook dat kan natuurlijk! Onze heerlijke koffie en thee kun je de hele high tea door bijbestellen. Je hebt bij ons keuze uit drie verschillende high tea’s: cream tea, high tea en diet tea. Bekijk ze op onze menukaart.

 

De perfecte plek voor een high tea

Niet alleen de lekkernijen die we tijdens onze high tea serveren zijn van topkwaliteit. Ook de locatie van deze high tea mag er zijn. Je vindt Juliette’s salon de thé & lounge op de begane grond van hotel Blue in het centrum van Nijmegen; de oudste en gezelligste stad van Nederland! De perfecte locatie als je tijdens een dagje Nijmegen met vriendinnen of familie zin hebt in een gezellige high tea. Gelegen in een historisch pand aan de Oranjesingel biedt Juliette’s salon de thé & lounge een sfeervolle ambiance voor een high tea.

 

High tea reserveren

We verzoeken je vriendelijk om onze high tea van tevoren te reserveren. Wil je met zes of meer personen genieten van onze high tea? Dan is reserveren noodzakelijk. Reserveer gemakkelijk via ons online reserveringsformulier. Geef eventuele dieetwensen door bij je reservering, zodat wij hier optimaal rekening mee kunnen houden. Je kunt natuurlijk ook altijd telefonisch reserveren: 024-744 00 94.

 

Reserveren

Blue BarJuliette's bar
Loungehigh tea patisserie nijmegen
Pincho Bar
boek een kamer
  • Boek een kamer