Reserveer een plek aan de tafel bij Juliette

In de keuken van Juliette’s Cosina is plek voor 35 gasten. Pak een stoel en schuif aan, aan de lange tafel of aan het kookeiland bij de chef. Of maak het je gemakkelijk in Juliette Salon de Thé & Lounge. Van 12:00 tot 22:00 uur (vrijdag en zaterdag tot 23:00 uur) maken we de lekkerste gerechten. Lunch, tapas, diner, late night snack. Zo gauw een gerecht klaar is, krijg je het aan tafel geserveerd. Heerlijk, vers en niet te ingewikkeld. Combineer gerechten, deel ze met elkaar of hou het lekker voor jezelf.

 

Reserveren kan zeker. Niet per tafel, wel per stoel ( en bij elkaar uiteraard).

 

Vul het formulier in om te reserveren voor Juliette’s Cosina of Juliette Salon de Thé & Lounge. Na verzending ontvang je een bevestiging als er plaats is. Die bevestiging betekent dat je reservering is ingeboekt. Je kunt een voorkeur aangeven voor een ruimte of plaats. We doen ons uiterste best om die voorkeur te honoreren, maar heel soms lukt dat – helaas – niet.

 

Je kunt ruim van tevoren via dit formulier reserveren. Wil je op heel korte termijn reserveren, dan is het handiger om ons even te bellen: +31 24 7440094.

 


boek een kamer
  • Boek een kamer